Schaktning

Schaktning

Vi är experter på schaktning och har i över 70 år hjälpt privatpersoner som företag med schaktning i Södermanlands län, Vingåker, Örebro, Västerås, Katrineholm och alla orter däremellan. Vi utför i stort sett alla typer av schaktarbeten, små som stora, året runt.

Schaktning är någonting som blir aktuellt i många byggprojekt, oavsett om det för hela bostadskomplex eller ett nytt attefallshus. Denna del av arbetet är tidskrävande och många gånger den del som kostar mest, så säkerställ att du får rätt manskap för rätt pris

Vi har åtta grävmaskiner och två traktorer med 16 ton dumperkärror och andra verktyg och kan ta små och stora uppdrag. Vi börjar ofta arbetet med ett telefonsamtal, följt av ett platsbesök och medföljande kostnadsfri offert.

Vad är schaktning? Schaktning eller schaktningsarbete är markarbete och syftet är jämna marken, ofta så att en fastighet, byggnad, tunnel och annat kan anläggas. Arbetet kräver tunga maskiner och erfaret arbetskraft.

Schaktningsarbetet har stor betydelse för att skapa en stabil grund och plan yta vid byggnationer av hus eller anläggningar. Det är en väsentlig del vid nybyggnationer men kan även behöva utföras vid andra typer av renovationer och underhållsarbeten.

Så tumma inte på kvalitén vid den här delen av projektet. Det sätter grunden för allt annat som följer på det. Kontakta oss idag om du har frågor!

Grävmaskin utför schaktning av jord i solnedgång Grävmaskin utför schaktning av jord i solnedgång

Vi schaktar och vi gräver. Vi åter uppdrag från företag och privatpersoner över hela Södermanlands län.

Vad kostar schaktning?

Det beror på, som det brukar heta. Hur omfattande är schaktning, både i bredd djup, sker det under vintertid, sommartid, då marken är olika hårt och hur mycket jord behöver fraktas bort och många andra faktorer. Ett platsbesök brukar svara på de flesta frågor.

När ni anlitar Mulders maskinstation kan ni vara trygga med att arbetet utförs med den kompetens och kvalitet ni förväntar er. Vi är ett familjeföretag med över 70 år på nacken och utför tusentals schaktarbeten genom decennierna. Kontakta oss idag om ni är i behov av schaktning.