Markarbete och markentreprenad

Vad är markarbete?

Många byggprojekt kräver markarbete. Exempel på markarbeten är sådant som schaktning, dränering, grävning för avlopp och vatten, elanslutning och dagvatten, grundläggning, avloppsanläggning, vägbyggnation och rörläggning.

Markarbete brukar vara en stor och viktig del av ett byggprojekt, så välj rätt partner med omsorg för ditt markarbete.

Vi har rätt maskiner, utrusning, manskap och expertis för varje uppdrag. Mulders Maskinstation är ett familjeföretag som hjälpt kunder över hela Södermanland med markarbeten i över 70 år.

Vi utför dräneringsarbeten, schaktning, rörläggning, vägbyggnationer, grävning och mycket annat i Örebro, Västerås, Kumla, Södertälje, Katrineholm och alla andra orter däremellan.

Genom att anlita ett företag som är proffs på markarbete kan du försäkra dig om att det arbete som utförs håller måttet. Vi är väldigt serviceinriktade och säkerställer att du får valuta för dina hårdarbetade pengar.

Kontakta oss idag för kostnadsfritt platsbesök och medföljande offert!

Vi är experter på markarbete och markentreprenad i Södermanland, Örebro, Västerås och Vingåker.

Anlita oss för markarbete

Vi har varit verksamma i över 70 år i Södermanland och har rätt kompetens och erfarenhet för att utföra jobbet professionell, till ett bra pris, och snabbt utan att tumma på kvalitén.

Vi har rätt maskinpark och grävmaskiner och övriga verktyg för att slutföra jobbet korrekt och i tid. När du anlitar oss får du en stabil grund och en stabil utförare.

Anlita oss för säkra och trygga markarbeten i Södermanland med omnejd. Schaktning, dränering, grundläggning – vi ger ditt bygge en stabil grund.

Vad är priset vid markarbete?

Den frågan är inte alltid så enkel att svara på innan byggprojektet drar igång och beror på en rad faktorer. Markarbete och pris beror på flera olika faktorer som hur mycket material som ska schaktas och hur mycket material som krävs för att skapa en stabil grund och många andra faktorer.

Ring oss idag så svarar vi på dina frågor, eller varför inte boka in ett platsbesök så diskuterar markarbetet.