Dräneringsarbete

Dräneringsarbete

Är det dags att dränera om din fastighet? Då har du kommit rätt. Vi är din partner när villan eller ditt byggprojekt är i behov av dräneringsarbete. Vi finns i Vingåker men åtar oss uppdrag över hela Södermanland, Västerås, Örebro, Södertälje och Katrineholm.

Vi utför de flesta typer av dräneringsarbeten, från ytdränering till omdränering och grundisolering av stora som små fastigheter. Vi jobbar i regel mot företag men hjälper gärna privatpersoner vid dräneringsarbete.

Mulders Maskinstation har i över 70 år hjälpt villaägare, fastighetsförvaltare, företag, byggbolag, kommuner och myndigheter i Södermanland och omnejd med dräneringsarbeten. Så tveka inte, ring oss idag!

Varför behövs dräneringsarbete?  Syftet med en dränering är att leda bort oönskat grundvatten eller ytvatten runt din fastighet eller tomt. En dränering håller i regel och tekniskt sätt i femton år, men kan hålla betydligt längre beroende på just din fastighets förutsättningar och läge.

När blir aktuellt med dräneringsarbete? När du ser att det kryper upp fukt på källarväggen, ja, då brukar det vara dags. En fastighet som inte har fungerande dränering riskerar att få vattenskador, rostskador, skada rören med mera. Du riskerar även få mögel och andra fuktskador, problem som i längden blir mycket dyrare än att utföra dräneringsarbete i tid.

Kontakta oss idag om du har några funderingar, så kommer vi på ett kostnadsfritt platsbesök och medföljande offert.

Roströd avloppsrör i närbild Roströd avloppsrör i närbild

Syftet med en dränering är att leda bort oönskat grundvatten eller ytvatten runt din fastighet eller tomt.

Grävning och markarbete

Vid en dränering av husgrund behöver man utföra grävning och markarbete. Vi har rätt utrustning och grävmaskiner och säkerställer att dräneringsarbetet utförts korrekt och professionellt.

Går du i tankarna att utföra dräneringsarbete. En bra början är ett besök på ledningskollen.se, där får du snabbt svar på de ledningar och kablar som går på tomten. Undersök även hur fibern går, vattenledningar med mera går.

Rot-avdrag vid dräneringsarbete

Du har även möjlighet vid ett dräneringsarbete att dra av 30% på arbetskostnaden genom ROT-avdraget. Vilket gör hela investeringen betydligt billigare.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din dräneringsarbete och bokar upp ett kostnadsfritt platsbesök.