Om oss

Mulders Maskinstation

Mulders Maskinstation är ett väletablerat familjeföretag från Vingåker som arbetar över hela Södermanland. Bolaget tog sitt första spadtag 13 mars 1951. Den dagen bildade bröderna Horst och Hans Mulder verksamheten i Nykvarn.

Några år senare, den första maj 1955, flyttade verksamheten till dess nuvarande ort i Vingåker, efter att Horst Mulder ensamt fortsatte driva bolaget. Mulders Maskinstation passade då på att utöka sina arbetsområden inom jordbruk, sprutning, skördetröskning och pressning.

1959 köpte bolaget sin första traktorgrävmaskin och sedan dess har vi genom åren adderat fler och fler entreprenadmaskiner. 1987 bytte bolaget både namn och inriktning och är idag mer kända som ett bolag som utför diverse markarbeten.

Idag drivs bolaget av Sönerna Rolf och Jörgen Mulder. I vår maskinpark finns åtta rundomsvängande grävmaskiner i olika storlekar på hjul och band, och två traktorer med 16 tons dumperkärror.

Bland våra kunder och samarbetspartner finns stora byggbolag som NCC, Peab och Skanska, till mindre företag och bostadsrättsföreningar i Södermanland, Vingåker, Katrineholm, Örebro och Västerås och alla orter däremellan. På Mulders Maskinstation är vi måna om att ge så bra service som möjligt till våra kunder och samarbetspartner.

Vi håller vad vi lovar och sätter stort värde på att kunden ska känna sig nöjd efter att ha anlitat oss. Vi kommer vid utsatt tid och levererar alltid jobb av högsta kvalitét.

Grävmaskin som plockar upp jord Grävmaskin som plockar upp jord